Φυλάξου

Όλοι ξέρουν αλλά παριστάνουν τους ανήξερους. Ο Φλοξ μιλάει στους γονείς για τη σεξουαλική κακοποίηση.

 

 

Φλοξ 2

Σ΄αυτή τη χώρα κανείς δε γαμάει φυσιολογικά. Η ανωμαλία χτυπάει κόκκινο. Έχουμε ξεφύγει τελείως. Ποζάρει ο δράκος των Πετραλώνων και αρχίζει η κοινωνία το φτύσιμο. Χρόνια ο τύπος στρίμωχνε ανήλικα κοριτσάκια κι έκανε τις βρωμιές του. Γνωστή η περίπτωσή του στις αρχές αλλά κυκλοφορούσε κυριλέ και άνετος.

Πιάστηκε ο επικίνδυνος κακοποιός κοιμηθείτε ήσυχα. Νομίζετε…Κοιτάξτε δίπλα σας καλύτερα. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας. Σίγουρα ξέρετε…κάτι έχετε καταλάβει…κάτι δε πάει καλά. Μη φοβάστε να ξεστομίσετε την αλήθεια. Μη σκεφτείτε την κατακραυγή. Μη κουκουλώνετε τα πράγματα.

Παιδιά θύματα και γονείς σε απόγνωση. Ο νόμος χαϊδεύει το τέρας, μετά το συλλαμβάνει και στο τέλος αφήνει ανοιχτή τη πόρτα για να φύγει μακριά. Στατιστικά στοιχεία και μελέτες, ψιθυριστές συζητήσεις, προσωρινή οργή και απειλές. Χρειάζεται κάτι περισσότερο. Σκεφτείτε…

Αν ξέρεις τον κίνδυνο ξέρεις και τον τρόπο να τον αποφύγεις. Αν μιλήσεις άφοβα στο παιδί σου θα το κάνεις γενναίο. Αν αποκαλύψεις το κρησφύγετο θα αποκαλύψεις το ληστή. Μη περιμένεις το νόμο…γίνε νόμος και απαίτηση για το δίκιο σου.