Ζήσε το ρόλο σου

Στον έρωτα δεν υπάρχουν περιορισμοί. Αφήνεις ελεύθερη τη φαντασία σου και απολαμβάνεις το παιχνίδι των αισθήσεων.

Φλώρα 2

Αχ, Λάκη! Δε φανταζόμουνα τα γούστα σου. Να μη σηκώνεις το λάβαρο μαζί μου και στις πουτάνες να το κυματίζεις καμαρωτός. Γούστα, δε λέω, αλλά κόντεψε να μου στρίψει το μυαλό. Πίστεψα ότι εγώ έχω το πρόβλημα κι εσύ καημένο μου χρειάζεσαι παρηγοριά.

Συζήτησα με τον ψυχαναλυτή μου την περίπτωσή σου και καταλήξαμε στο συμπέρασμα: διαταραγμένη σχέση μητέρας και γιου. Σίγουρα πράγματα. Ακόμη θυμάμαι τις τσιρίδες της μάνας σου και τις απειλές της μη τυχόν πάθει κάτι το βλαστάρι της. Κι όταν σε είδε στο μπουρδέλο καμάρωνε για το κατόρθωμά σου.

Εσύ δεν είπες κουβέντα. Προσπέρασες με περιφρόνηση και το ίδιο βράδυ εμφανίστηκες στο μαγαζί σα να μη τρέχει τίποτα. Δε θα σου κάνω τη χάρη καλό μου. Όχι, δε θα ασχοληθώ με το οιδιπόδειό σου. Κράτα γερά τον ομφάλιο λώρο σου μαμμόθρεφτο και κατέβαζε τα παντελόνια σου στα εύκολα και πληρωμένα.

Ήρθε η ώρα να σου αποδείξω πόσο λάθος φέρθηκες. Μέσα μου κρύβεται μια γυναίκα παθιασμένη και τρυφερή. Έβαλα μπρος τη φαντασία μου, διαολόστειλα τις αναστολές μου και κατέστρωσα σχέδιο σατανικό.

Η τσατσά στο μπουρδέλο με κοίταξε περίεργα. Έδωσα τις απαραίτητες εξηγήσεις, χαμογέλασε δαιμόνια, μου νοίκιασε ένα από τα δωμάτια της σε λογική τιμή. Πουτανιάρικη εμφάνιση και μπήκα στο ρόλο μου για τα καλά. Ξαφνιάστηκες στο τηλέφωνο αλλά ήρθες πελάτης μου και περάσαμε τρέλα. Όχι, δεν άλλαξα επάγγελμα. Παραμένω μαγείρισσα. Συνταγή άλλαξα και καλή μας όρεξη.