Κόψε ρόδα μυρωμένα

Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Αρκεί να παραδεχθούμε την αδυναμία μας και να ζητήσουμε βοήθεια από τους ειδικούς.

Φλώρα 2

Κορίτσια ψυχραιμία. Συμβαίνει σε όλους τους άντρες ασχέτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Ο Λάκης θέλει αλλά δεν μπορεί…Ο Λάκης καίγεται εσωτερικώς αλλά δε «βάζει καλάθι»…Ο παίχτης στο πάγκο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Τουλάχιστον κατάλαβα το πρόβλημα γιατί κόντεψε να μου στρίψει. Τόσες μέρες το ίδιο σκηνικό. Μετά τη δουλειά…κεράκια αναμμένα στο μπάνιο…να τσαλαβουτάω στην μπανιέρα…παπάριασα η γυναίκα και χαρά να μη βλέπω.

Άσε αγοράκι μου το σφουγγάρι και πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα.

«Λάκη πρέπει να μιλήσουμε», του είπα, «το θέμα είναι σοβαρό»

«Η σιωπή είναι χρυσός», απάντησε κατουρημένος από το φόβο του.

«Εγώ είμαι αλλεργική στο συγκεκριμένο μέταλλο, γι αυτό άκουσέ με προσεκτικά».

Ουρολόγος ανδρολόγος και σεξολόγος. Όλες οι ιατρικές ειδικότητες θα εξετάσουν το πρόβλημα και θα δώσουν λύση. Έγινε θηρίο. Λίγο πολύ φόρτωσε σε μένα την ευθύνη κι αυτός παρίστανε το θύμα. Ε, δε παίζεται ο άνθρωπος. Αν ήταν άλλη στη θέση μου θα είχε κόψει ρόδα μυρωμένα. Θέλησα να τον στηρίξω και ορίστε τα αποτελέσματα.

Τσακωθήκαμε και μάλιστα στη δουλειά. Κοίταζε το αφεντικό. Σίγουρα κάτι έχει μυριστεί και σέρνεται η λέρα ανάμεσα στα πόδια μας. Όταν τελειώσαμε τη βάρδια με περίμενε με αναμμένη τη μηχανή στη γωνία. Μου έκανε νόημα να ανέβω. Γύρισα την πλάτη μου και συνέχισα το δρόμο μου.