Χάιλ Χίτλερ

Ο Φλοξ δε βγάζει άκρη. Τι συμβαίνει στη βουλή και ποιοι λένε ψέματα;

Φλοξ 2

Τα χρυσάγουλα σέβονται το ελληνικό κοινοβούλιο. Βέβαια, στο ναό της δημοκρατίας ο φασίστας ανάβει το κεράκι του και αναπολεί τις μέρες της χούντας. Αγιάσανε από τις πολλές προσευχές και τις καλοσύνες.

Η ομελέτα του Χίτλερ στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη. Ευτυχώς που υπάρχουν τα ζόρικα ξυρισμένα κεφάλια για να βάλουν τάξη στο μπουρδέλο μας. Συσσίτια, αιμοδοσίες, έλεγχος διαβατηρίων, εναέριας κυκλοφορίας, φύλαξη συνόρων, περιπολίες στους δρόμους.

Ποιος φώναξε «Χάιλ Χίτλερ»; Έτριξαν τα έδρανα. Αριστερά ακούστηκε. Όχι ρε μαλάκα, από δεξιά και πεντακάθαρα. Να δούμε τα πρακτικά. Συνέχεια πολιτικών δηλώσεων. Εκεί χάσαμε τελείως τη μπάλα. Τριακόσιοι νοματαίοι να ξεμπερδέψουν το κουβάρι.

Ευτυχώς υπάρχει η τηλεοπτική λεκάνη. Πάρτε πόζα, στήνουμε κάμερες, κοντινό πλάνο, είμαστε στον αέρα. Έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο οι ναζιστές. Συκοφαντίες. Χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Θα δείτε ποιοι είμαστε και τι θα πάθετε.

Ο mister Alexis κοιμάται και η τύχη του δουλεύει. Πρωθυπουργός θα ξυπνήσει και το τιμωρημένο χρυσαύγουλο στους διαδρόμους της βουλής θα σκάσει από το κακό του. Χτύπα την κουδούνα πρόεδρε να βάλεις τάξη στη στάνη με τα γίδια. Στο μεταξύ κάποιοι άλλοι αρμέγουν την αγελάδα μας και εμείς ξύνουμε το κακό σπυρί στον κόρφο μας.