Πίσω από τις κάμερες

Ο Φλοξ έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους και ξέρει καλά να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Φλοξ 2

Κι ο άγιος φοβέρα θέλει. Θα μου κουνηθεί εμένα ο Δήμαρχος; Εγώ έδωσα προεκλογική μάχη για να στρογγυλοκαθίσει στο θρόνο του. Καταπάτηση δημοτικής περιουσίας και κουραφέξαλα. Έχωσε τη Φλαβιάρα πίσω από τα κάγκελα και κουβαλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στρατός σωτηρίας.

Η Φλώρα με το μάτι της τίγρης να ξορκίζει το κακό. Ο δικηγοράκος με τα κωλόχαρτα να επικαλείται το νόμο. Σιγά το νόμο…φοβηθήκαμε. Βοήθεια προσφέραμε οι χριστιανοί δεν πήγαμε για ληστεία.

Πήρα παράμερα τον Δήμαρχο και του εξήγησα με δυο κουβέντες: «μάγκα μου, η ιστορία μας τελειώνει εδώ. Θα παίξουμε το θεματάκι μας στα κανάλια. Φαντάσου και διάλεξε τίτλο: Άσπλαχνος δήμαρχος αρνείται βοήθεια σε ανήμπορα γεροντάκια ή ευαίσθητος δήμαρχος στην υπηρεσία του πολίτη;».

Το σκέφτηκε καλύτερα και γυάλισε το ματάκι του. Δεν περίμενα περισσότερο. Ειδοποιώ τους δημοσιογράφους και πλασάρουμε την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Σε πρώτο πλάνο το φορτηγάκι. Στο τιμόνι η Φλαβιάρα περήφανος εθελοντής. Ο Δήμαρχος ευρηματικός πολιτικός. Φλώρα και Δημήτριος ενθουσιασμένοι δημότες. Αστυνομικός υπηρεσίας στηρίζει την προσπάθεια για το καλό του τόπου. Φλοξ διανομή ρόλων και σκηνοθεσία. Υπερπαραγωγή «συσσίτιο δήμου» έλαβε τέλος.