Στην αγκαλιά του Ορφέα

Ενώ η Φλώρα δοκιμάζει τις ευεργετικές ιδιότητες των κρυστάλλων μια νέα γνωριμία θα αναστατώσει τη ζωή της…

Φλώρα 2

Η Εύα μου σύστησε τον κρυσταλλοθεραπευτή της. Νέος, ψηλός και κούκλος – σκέτη αμαρτία. Ο Ορφέας γελούσε και μαζί του γελούσε ο κόσμος. Επιτέλους, ένας άντρας θα εναρμονίσει τα τσάκρας μου.

Ξεφορτώθηκα τον Φλοξ για να΄χω το κεφάλι μου ήσυχο και προετοίμασα κατάλληλα το χώρο. Έκλεισα το φως και άναψα πολλά κεριά. Ξάπλωσα αναπαυτικά στο πάτωμα κι εκείνος, με τη μαγική του φωνή, μου μίλησε για τον ανώτερο εαυτό μου, τις ιδιότητες των κρυστάλλων, για αγγέλους και ενσαρκώσεις. Δεν κατάλαβα πολλά πράγματα αλλά τα΄λεγε τόσο ωραία που κρεμόμουν από τα χείλη του.

Αφέθηκα με εμπιστοσύνη στα χέρια του. Τοποθέτησε κρυστάλλους σε διάφορα μέρη του σώματος μου. Ο τύπος να κάνει διαλογισμό και κάτι περίεργα πάνω από το κεφάλι μου κι εγώ σε φαντασιακή κατάσταση κάμα σούτρα. Μισή ώρα συνεδρία και να μ΄έχει καβαλικέψει ο διάβολος σε όλες τις στάσεις.

Ιδρωμένη και αναψοκοκκινισμένη τον γονάτισα με ηλίθιες ερωτήσεις για να κερδίσω χρόνο μαζί του. Ευγενικά μου έδωσε να καταλάβω πως πρέπει να βγάλω το σκασμό και να ακούσω τα μαντάτα. Ο άγγελος μου του έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τα μπλοκαρισμένα σημεία της ενέργειας μου και καλά θα κάνω να συμμορφωθώ διαφορετικά θα΄χω κακά ξεμπερδέματα…

Κατατρόμαξα αλλά με καθησύχασε τόσο γλυκά που ανυπομονούσα να με σώσει το κακό. Επίσης, μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον καθαρισμό των κρυστάλλων, πρόγραμμα επομένων συνεδριών και ένα λογαριασμό χειρότερο από το μνημόνιο. Προς στιγμήν βαρυγκώμησα αλλά ο Ορφέας θα με διευκολύνει με δόσεις. Τι κύριος!

Τα τσάκρας είναι τα ψυχικά κέντρα ενέργειας του σώματος