Σύμπαν SOS

Η Φλώρα χαλαρώνει, σκέφτεται και ζητάει. Μήπως όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου;

Φλώρα 2

Νοερή απεικόνιση. Μάλιστα. Θα το κάνω κι αυτό. Όλα θα τα δοκιμάσω. Το κυνήγι της ευτυχίας θέλει ισχυρή θέληση και υπομονή. Τέρμα η κλάψα και η μιζέρια. Αποφάσισα να αλλάξω τη μοίρα μου. Είναι θέμα τεχνικής. Απλά πράγματα. Ξεκινάμε!

Ο Φλάβιος ψάχνει για δουλειά. Ο Φλοξ ονειρεύεται ένα δίκαιο κόσμο. Καλή ευκαιρία να μοιραστούμε το πολύτιμο Μυστικό μου. Έκανα μια σύντομη εισαγωγή περί οραματισμού και με κοίταξαν δύσπιστα. Δε κάμπτομαι από την αντίδρασή τους. Συνεχίζω με ενθουσιασμό. Εμείς οι τρεις θα ενώσουμε την κοσμική μας ενέργεια και η ζωή μας θα γεμίσει θαύματα.

Σκηνικό κατάλληλο. Χώρος καθαρός από αρνητική ενέργεια. Λευκά κεριά αναμμένα και εμείς ξαπλωμένοι αναπαυτικά ανοίγουμε την πόρτα του σύμπαντος. Με κλειστά μάτια ακούμε την Εύα να μας καθοδηγεί με την απαλή φωνή της: «οι σκέψεις σας είναι αντικείμενα. Αν το δείτε στο μυαλό σας θα το κρατήσετε στο χέρι σας. Ζητήστε. Πιστέψτε. Αποκτήστε.»

Ο Φλοξ κοιμήθηκε. Ο Φλάβιος πιάστηκε στη μέση του και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Η Εύα εξαφάνισε το κέικ καρότου – η καινούργια μου συνταγή. Κι εγώ ήρεμη, σίγουρη κρατώ στο νου μου την εικόνα – αίτημα. Δηλαδή, το προσκλητήριο του γάμου μου. Το όνομα του Άλκη με χρυσά καλλιτεχνικά γράμματα δίπλα στο δικό μου. Γλυκιά αναμονή και ευτυχία.

Κι έτσι βγήκα για μια βόλτα στον κήπο του σπιτιού. Άνοιξη ευλογημένη εποχή του χρόνου. Ανθισμένα λουλούδια ανθισμένες σκέψεις. Στο συννεφάκι μου καβαλημένη κάνω στάση στο γραμματοκιβώτιο και βάζω φρένο. Φάκελος λευκός ανάμεσα σε λογαριασμούς και διαφημιστικά έντυπα.

Ανακοίνωση γάμου. Χαρμόσυνο γεγονός θα λάβει χώρα στην εκκλησία του…ημέρα και ώρα…ο ευτυχής γαμπρός Άλκης…η ευτυχισμένη νύφη…ηλίθια σύνελθε…το δικό σου όνομα είναι στη θέση του παραλήπτη.