Θετική σκέψη

Η Φλώρα ανακαλύπτει τα μυστικά της Kβαντικής φυσικής. Σκέψου και θα γίνει. Είναι τόσο απλό;

Φλώρα 2

Η Εύα είναι πολύτιμη φίλη. Έξυπνη και με πολλές γνώσεις. Όταν μιλάει στο group therapy όλοι μένουμε με ανοικτό στόμα. Η φωνή της ήρεμη και σίγουρη. Εξηγεί με τρόπο απλό και κατανοητό. Και είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις μου.

Πόσα πράγματα υπάρχουν κρυμμένα και αγνοούσα την ύπαρξή τους. Αλήθειες και μυστικά που μπορούν να με κάνουν ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει τίποτα που να θελήσω και να μη το καταφέρω με τη δύναμη της σκέψης. Αρκεί να το ζητήσω από το σύμπαν.

Η Εύα μου μίλησε για τη Κβαντική φυσική. Ιδού η αποκάλυψη. Είμαι ενέργεια και εκπέμπω ενέργεια. Αν φανταστώ τον εαυτό μου μόνο και δυστυχισμένο τότε θα γίνω. Δηλαδή έλκω το καλό ή το κακό. Έτσι εξηγούνται όλα. Εγώ η ηλίθια – με το μαλακομαγνήτη στα χέρια – προκαλούσα πόνο στη ζωή μου.

Τώρα μπορώ να αλλάξω την κατάσταση. Βήμα πρώτο: Αγόρασα βιβλία σχετικά με το θέμα και ρίχτηκα με τα μούτρα στη μελέτη. Βήμα δεύτερο: Έκανα λίστα με όσα ζητάω να μου δοθούν από το σύμπαν. Βήμα τρίτο: Εφαρμόζω τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης. Εικόνες χαράς θα γεννάει το μυαλουδάκι μου και με τρόπο μαγικό θα γίνονται πραγματικότητα.

Έγραψα στις επιθυμίες μου με μεγάλα γράμματα σε κόλλες χαρτί και τις κόλλησα σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Θέλω να παντρευτώ – στον καθρέπτη του μπάνιου. Θέλω να αποκτήσω δικό μου εστιατόριο – στην πόρτα του ψυγείου. Θέλω να χάσω πέντε κιλά – στην ντουλάπα μου. Θέλω…θέλω…θέλω…ε, δε μπορεί κάτι από όλα αυτά θα γίνει!