Κάτι τρέχει στη Βοστώνη

Ο Φλοξ είναι επαναστατικός τύπος αλλά δε συμπαθεί καθόλου τους τρομοκράτες.

Φλοξ 2

Στη μνήμη του Μάρτιν Ρίτσαρντς

 

Μαζεύτηκαν τα αμερικανάκια στη Βοστώνη για να τρέξουν στο μαραθώνιο και έγινε ανάστα ο Κύριος. Να χέσω τα μέτρα ασφαλείας και τους εξονυχιστικούς ελέγχους τους. Μια ζωή κορδώνονται οι μάγκες και τελικά σκάνε οι βόμβες κάτω από τη μύτη τους και την πληρώνει ο κοσμάκης.

Γέμισε ο τόπος αίματα και κορμιά διαμελισμένα. «Τρεις νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες ο τραγικός απολογισμός», ακούσαμε στις ειδήσεις. Ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά; Υποψιάζονται μελαχρινό αγόρι. Έτσι πάει το πράγμα. Οι μελαψοί βάζουν βόμβες και οι ξανθοί στέλνουν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα.

Θα συλλάβει ο πλανητάρχης τους υπεύθυνους και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Θα αναστενάξει πάλι η μουσουλμανική κοινότητα από την τρομάρα της. Ο φονιάς φοβερίζει το φονιά και ο σκοτωμός δεν έχει τέλος.

Οι δρόμοι γεμάτοι κάμερες και φωτογράφους. Κανένα στοιχείο στα χέρια της αστυνομίας. Καλούν τον κόσμο για να δώσει πληροφορίες. Ψάχνουν τον τρομοκράτη. Κι όταν βρεθεί θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ποιο το όφελος; Ο Μάρτιν Ρίτσαρντς δε θα δει ποτέ τον νικητή του αγώνα.

Τρομοκράτες όλου του κόσμου ακούστε με: «σε λάθος σημεία σκάνε οι βόμβες σας».